Vores mærker

VORES MÆRKER

Sula vine

Sula Estates i Nashik ligger ca. 2000 fod over havets overflade, nord for Mumbai, i de vestlige Ghats-bjerge, hvilket giver et klima, der ligner Sydafrika.

Nashik er Indiens største druedyrkningsområde, men havde traditionelt aldrig været brugt til at dyrke vindruer. Gad vide hvorfor, en driftig, Stanford-uddannet ingeniør ved navn Rajeev Samant sagde sit højteknologiske Silicon Valley-job op i 1993 for at undersøge noget. https://sulawines.com/Home/

Lidt research viste hurtigt, at Nashik-klimaet ikke kun var perfekt til vindruer, men også var på niveau med vindyrkningsområder i Spanien, Californien og Australien.

Hans beslutsomhed blev fordoblet, og Rajeev vendte tilbage til Californien på jagt efter en vinmager. I Sonoma County fandt han Kerry Damskey, en eminent californisk vinproducent, som entusiastisk gik med til at hjælpe med at starte en vingård på Rajeevs 30 hektar store familieejendom.

Grover Zampa vine

Kanwal Grover beskæftigede sig som forretningsmand med højteknologisk udstyr, rumprogram, forsvarsproduktion og værktøjsmaskiner. Hans firma importerede produkter direkte og kun fra Frankrig. Med hvert besøg i Frankrig voksede hans smag for fine vine, og han blev hooked på den store franske gastronomi.

Hans passion for gode vine blev født.

Passionen blev ved med at vokse, mens han arbejdede i udlandet i begyndelsen af ​​1960'erne. Hans oprindelige mål var at tiltrække flere franske ingeniører til Indien, og at lave kvalitetsvine var en sikker måde at få dem til at blive her.

På en af ​​sine rejser til Frankrig i begyndelsen af ​​1970'erne besøgte han nogle vingårde. Processen og skønheden ved vinfremstilling overbeviste ham om at forvandle sin passion til en livstidsdedikation. Hans drøm om Grover Vineyards blev opfundet i denne passion

For at realisere sin drøm om at skabe førsteklasses vinmarker i Indien mødte Grover George Vesselle, den daværende tekniske direktør for Champagne Mumm Vineyard. Under deres første middag indså de, at de var født samme dag samme år – 1925. For at fejre dette åbnede Georges Vesselle en flaske Bouzy Rouge 1925 fra sin private kælder.

Det unikke venskab fik Vesselle til at acceptere udfordringen med at dyrke franske druesorter i Indien. De var pionererne inden for vinfremstilling i Indien, og udforskede landet for at finde den mest passende region til at dyrke franske druesorter.

Da Georges Vesselle gik på pension, ledte Kanwal Grover efter en ny ekspert. Mens han rejste i Bordeaux i 1994, tog han til Cos d'Estournel, den berømte Grand Cru, og mødte Bruno Prat, som introducerede ham for Michel Rolland, verdens mest indflydelsesrige enolog. Det var ikke let at overbevise Rolland, som allerede havde travlt med at arbejde med argentinske og chilenske vingårde. Han troede, at Kanwal Grover i en alder af 60 var skør efter at tage udfordringen med at lave vin i Indien. Men Kanwal Grovers ægte natur og lidenskab ramte en akkord, og Rolland accepterede at komme til Indien og se vingården.